Firma Gatarić na sajmu CMS u Berlinu predstavila novu opremu Smart Vision Hygiene

04.10.2023 Vijesti

Na sajmu profesionalne higijene CMS Berlin, održanom od 19. do 22. septembra, firma Gatarić iz Dervente je ostvarila zapažen rezultat prezentujući svoju novu opremu za održavanje higijene Smart Vision Hygiene i softver za njeno upravljanje, koja je važan segment ukupnog asortimana vlastitog brand-a Tip Top Clean&Care.

– Naime, radi se o visokosofisticiranim senzorskim držačima papira, sapuna, mirisa i dezinfekcionih sredstava koji pored odličnih tehničkih karakteristika posjeduju dodatne specifične i jedinstvene mogućnosti, poput praćenja stanja i upravljanje uređajima sa bilo koje destinacije putem aplikacije instalisane na mobilnim telefonima ili računarima te kontrolu i analizu svih troškova u objektima/ustanovama u kojoj je takva oprema instalisana i povezana na wi-fi mrežu – ističu iz firme Gatarić.

Povezivanje sa opremom je moguće i preko bluetooth veze pa je u takvim okolnostima praćenje opreme moguće na užem lokalnom nivou.

Bilo je ovo prvo učešće firme Gatarić na ovom stručnom i svjetski poznatom sajmu, a jedinstvena ponuda izazvala je ozbiljno interesovanje kod posjetilaca sajma pa su na pomolu i prvi ugovori sa zainteresovanim kompanijama.

Prednost sistema jeste da preko aplikacije koja se preuzima na Google Play Store razvijene kroz neposrednu saradnju sa informatičkom kućom DVC Solutions, osobe zadužene za održavanje i praćenje održavanja higijene, sve informacije o stanju potrošnih materijala u svim uređajima instalisanim u nekoj firmi/ustanovi (hotel, bolnica, škola, restoran, aerodrom, željeznička stanica…) dobiju na telefon i tako odmah reaguju na mjestima koja su najpotrebnija.

Oprema je koncipirana tako da optimizuje broj radnika za praćenje i održavanje higijene i napravi maksimalne uštede firmama i ustanovama kroz pravilno podešavanje uređaja ali i praćenje i promjenu podešenih parametara sa bilo koje destinacije ukoliko su uređaji povezani na wi-fi mreže.

– Jednostavno, brzo i komforno, bez obilaska ili prozivanja osoblja, putem mobilnog telefona možete ustanoviti trenutno stanje potrošnog materijala ili baterije u bilo kojem uređaju u firmi ili lancu firmi bez obzira gdje se one nalazile ali isto tako korigovati najbitnije parametre na uređajima poput dužine papira ili broja porcija sapuna, zadrške između davanja papira, aktivnost u pojedinim dijelovima dana ili sedmice i sl. Osobe zadužene za održavanje higijene u objektu ili dijelu objekta dobijaju informacije o stanju u uređajima ne samo kroz procentualni prikaz, već u tačnom broju/količini preostalih listića, mirisa ili dezinfekcije – pojašnjavaju.

Na ovaj način postiže se brza i pravovremena reakcija na svaki nedostatak potrošnog materijala i reaguje uvijek tamo gdje je najpotrebnije kako bi se održao kontinuitet u snabdjevenosti potrošnim materijalima.

Posebno veliku korist mogu imati objekti u kojima je velika frekvencija ljudi a u kojima se insistira na vrhunskoj higijeni.

Oprema, sama po sebi može funkcionisati bez ikakvih poteškoća u uslovima gdje nema bežičnih mreža i veoma se jednostavno podešava na samim uređajima.

Sajam opreme za profesionalnu higijenu trajao je 4 dana. Svoje proizvode prezentovalo je preko 400 firmi iz ovog segmenta poslovanja iz 80 zemalja evrope i svijeta.

Značajno raste broj zainteresovanih za nove tehnologije, opremu i sredstva u segmentu profesionalne higijene kojima se postižu uštede i unapređuje poslovanje pa je ove godine zabilježena posjeta od preko 21.000 registrovanih pravnih subjekata ovom stručnom sajmu.

Pomoći ćemo vam da
pronađete pravu priliku!

Želim konsultacije

Povezani članci

Kineski investitori spremni da podrže razvoj zelene energije u Srpskoj

Pomoćnik ministra za energetski sektor u Ministarstvu energetike i rudarstva Republike Srpske Milan Baštinac, i…

24.07.2024 Vijesti

BDP u Srpskoj veći za oko 50 odsto nego 2019. godine

– Bruto domaći proizvod Republike Srpske danas je za oko 50 odsto veći nego 2019. godine, rekao je danas…

22.07.2024 Vijesti

U Srpskoj se očekuje najuspješnija turistička sezona

U Republici Srpskoj se očekuje da ova turistička sezona bude najuspješnija kada je riječ o broju noćenja, kojih bi…

18.07.2024 Vijesti

Od avgusta ponovo kampanja “Društveno odgovorni”

Kampanja “Društveno odgovorni” trebalo bi da bude nastavljena u avgustu. Ministar trgovine i turizma…

17.07.2024 Vijesti