Grad Trebinje na svjetskom takmičenju za najbolji promotivni video

15.02.2024 Vijesti

Grad Trebinje će se na svjetskom takmičenju turističkog filma, štampe i multimedije u Berlinu predstaviti promo-videom koji prikazuje avanturističke sadržaje aktivnog odmora u Јužnoj Evropi.

Grad će se predstaviti promo-videom “Aktivni turizam u Јužnoj Evropi” /Trebinje goes green – Active tourism in Southern Europe/, koji je u okviru takmičenja prijavljen u kategoriji Održivost eko i ruralnog turizma /Eco, rural tourism sustainability/, i to od grada Trebinja, Razvojne agencije grada i gradske Turističke organizacije.

Video, koji prikazuje zanimljive avanturističke sadržaje aktivnog odmora i boravka na otvorenom uz kajaking, planinarenje, ronjenje i biciklizam, izrađen je u produkciji Turističke agencije “HERZ advenčrz” i objavljen na kanalu Turističke organizacije grada Trebinja na Јutjubu.

Svečana dodjela nagrada i priznanja u okviru ovog takmičenja pod nazivom “Golden siti gejt 2024” biće priređena u okviru vodećeg svjetskog sajma turizma i putovanja “ITB 2024”, koji će biti održan od 5. do 7. mart u Berlinu, saopšteno je iz Turističke organizacije Trebinje.

Iz Turističke organizacije su podsjetili da je Trebinje u okviru prošlogodišnjeg takmičenja nagrađen za najbolji promotivni turistički video Turističke organizacije grada Trebinja “Trebinje mjesto za sve generacije” /Trebinje – A place for all generations/, te se u skladu sa tim nadaju da će i ove godine međunarodni stručni žiri Trebinje svrstati u najuži izbor kandidata za najviše nagrade i priznanja.

Pomoći ćemo vam da
pronađete pravu priliku!

Želim konsultacije

Povezani članci

Skoko: Proizvedeno 360.000 megavat-časova, remont u junu

Rudnik i termoelektrana “Gacko” u prvom kvartalu proizvela je ukupno 360.180 megavat-časova električne…

11.04.2024 Vijesti

Vrijednost proizvodnje ratarskih i povrtarskih kultura iznad milijardu KM

Ukupna proizvodnja najvažnijih ratarskih i povrtarskih kultura u proljećnoj sjetvi u Republici Srpskoj zasnovaće se…

11.04.2024 Vijesti

Višković obišao fabriku Jelšingrad u Gradišci: Povoljni uslovi privređivanja

Premijer Republike Srpske Radovan Višković obišao je danas proizvodne pogone italijanske grupacije PMP Јelšingrad u…

10.04.2024 Vijesti

Hercegovački poljoprivrednici zainteresovani za mađarsku opremu

Fondacija za održivi razvoj “Progresus” u Trebinju je potpisala ugovore sa oko 40 poljoprivednika sa…

10.04.2024 Vijesti