Sajam u Beogradu prilika za predstavljanje potencijala Srpske

17.02.2023 Vijesti

Međunarodni sajam turizma u Beogradu, koji će biti održan naredne sedmice, prilika je za predstavljanje potencijala Republike Srpske, ne samo turistima iz Srbije, već i iz regiona, rečeno je Srni u Privrednoj komori Srpske.

Predstojeća manifestacija je prilika da budu predstavljene turističke destinacije Republike Srpske sa svojim atrakcijama, proizvodima, smještajnim i ugostiteljskim kapacitetima i drugim sadržajima, naveli su iz Privredne komore Srpske.

Na Međunarodnom sajmu turizma, koji će biti održan na Beogradskom sajmu od četvrtka do nedjelje, od 23. do 26. februara, posjetioce očekuje veliki broj popularnih svjetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom, autentičnim smještajnim kapacitetima prilagođenim savremenim turistima.

Predstaviće se najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije i međunarodni tur-operatori, ali i prvi put predstavnici turističkih organizacija iz Afrike.

Organizatori su ranije poručili da ovaj sajam turizma, sa velikim brojem gostiju i više od 350 održanih zakazanih sastanaka na posljednjem okupljanju, čini značajno tržište od nekoliko desetina miliona potencijalnih turista.

Pomoći ćemo vam da
pronađete pravu priliku!

Želim konsultacije

Povezani članci

Odlične mogućnosti za privrednu saradnju

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić i direktor Privredne komore iz Nižnjeg Novgoroda Ivan…

22.05.2024 Vijesti

Domaće firme prate svjetske trendove

Dijelovi za auto-industriju i montažu stolarije, led sportski semafori i razni softveri izrađeni u Srpskoj, koji…

22.05.2024 Vijesti

Projekat od 100 mil EUR sve bliže realizaciji – Na javnom uvidu procjena uticaja Solarne elektrane Sokolac na životnu sredinu

Solarna elektrana na Sokocu – Sokolac 100 MW, čija je izgradnja najavljena prije godinu dana upisom u registar…

22.05.2024 Vijesti

Privrednici Srpske na sajmu tehnike u Beogradu

Privrednici iz Republike Srpske nastupiće u organizaciji Privredne komore Srpske na Međunarodnom sajmu tehnike i…

21.05.2024 Vijesti